Er worden cursussen aangeboden in ademhalings- en relaxatietechnieken. Deze bestaan telkens uit 5 sessies waarbij men de keuze heeft om één of meerdere sessies te volgen.

Omdat zelfzorg heel belangrijk is voor het algemeen welbevinden worden er verschillende workshops in etherische oliën georganiseerd. We werken telkens in een ander thema zodat er steeds andere oliën in de kijker worden gezet.

Voor de psychosomatische- en stress gerelateerde klachten bestaan er workshops in omgaan met hoofdpijn en migraine, omgaan met chronische pijn en hoe meer energie krijgen bij (over)vermoeidheid.

Met relaxatietherapie kunnen we ook preventief werken zodat het niet tot een burn-out hoeft te komen. We leren de symptomen herkennen en proberen tijdig het roer om te gooien.  

Via het vormen van een stabiele basis wordt er aangeleerd om te geloven in je eigen kracht en zo meer zelfvertrouwen te verwerven. Op die manier wordt je veerkrachtiger en geraak je minder uit balans door de dagdagelijkse problemen.

Omdat ontspannen ook op een creatieve manier kan, zijn er verschillende workshops mogelijk.  Een andere benadering om te leren ontspannen en onthaasten. Even uit je hoofd komen en afdalen naar je lichaam. 

Depositphotos_6295738_l-2015.jpg